Cadeautips voor moeder en baby? We hebben enkele essentiële geschenken voor je.

5 originele geschenken om aan een moeder te geven

Babykleertjes, parfums en zelfs juwelen zijn allemaal geschenken die worden gegeven aan moeders die pas zijn bevallen. Het is waar dat het de bedoeling is die telt, maar niets belet u om een origineel geschenk aan te bieden aan een moeder ter gelegenheid van de geboorte van haar baby u kunt ook geschenken aanbieden Ik nodig u uit om te kijken naar 10 geschenkideeën voor een babyborrel en de 5 essentiële accessoires voor de komst van de baby. Als u geen inspiratie hebt om te innoveren, zullen de vijf onderstaande ideeën u zeker helpen om u te onderscheiden van de massa

Een speciaal boek voor nieuwe moeders

Een nieuwe moeder zal zeker blij zijn een gids te hebben om haar te helpen voor haar baby te zorgen. Dit soort boeken geeft tips voor moeders om hen te helpen voor hun kinderen te zorgen zonder al te veel complexiteit. Er zijn verschillende categorieën, dus u zult er twee of drie moeten kopen voor verschillende opties. Koop een boek dat de rol van de moeder bagatelliseert en de jonge moeder niet aanmoedigt om de perfecte moeder of de vervelende supermoeder te worden. Bijvoorbeeld, je kan het boek “The Stripping Guide to Imperfect Parenting” geven. Het behandelt het onderwerp ouderschap met humor en realisme. Dit boek is geschreven door Candice Kornberg en Camille Skrzynski. Het boek “Mama Cool” van journaliste Marie-Julie Gagnon zal ook een moeder aanspreken. Het is een boek waarin zij het avontuur kan lezen van een jonge moeder die weigert in de mal van de “perfecte moeder” te passen. In feite vertelt de journaliste over de dagelijkse avonturen van een nieuwe moeder, avonturen die veel jonge moeders meemaken.

Een schoonheidssessie

Moeder zijn is een fulltime baan. Het is een slopende baan die de jonge moeder weinig tijd laat om voor zichzelf te zorgen. Om de glimlach terug te brengen en haar gezicht te herstellen, kunt u haar een schoonheidssessie aanbieden. Hiervoor kunt u een afspraak voor haar maken om haar haar te laten doen. Voor mannen die hun pas bevallen vrouw een plezier willen doen, is dit een geweldig cadeau-idee. Je kunt haar dit voorrecht regelmatig aanbieden, zodat ze zich altijd mooi en aantrekkelijk voelt. En als u haar nog gelukkiger en stralender wilt maken, kunt u een ontmoeting in de huiskamer regelen. Aangezien het moeilijk voor haar zal zijn om uren van huis weg te zijn, laat de professionals naar haar huis komen. Zo kan ze zich mooi maken zonder te moeten reizen, wat vrouwen erg op prijs stellen.

Een boek vol herinneringen

De eerste momenten met de baby zijn sterke momenten die moeders graag in herinnering houden. Om haar te helpen deze herinneringen intact te houden, kunt u de jonge moeder een herinneringsboek geven. Ze kan de herinneringen aan die momenten, die snel voorbij gaan, erin verwerken. U kunt haar bijvoorbeeld het boek “Tout petit toi: le livre de ton enfance” geven. Dit boek is een zeer interessant dagboek. Het bevat veel illustraties van Geneviève Godbout. Het is geschreven door Odile Archambault en Marianne Praine, de auteurs van “Maman a un plan”. Het cadeauboek “Maman remember : for my daughter with tendresse” van Helen Exley is ook een goed cadeau-idee voor mama. Het is meer voor moeders met een dochter. Zij zal in staat zijn haar hele geschiedenis op te schrijven voor haar nakomelingen. De moeder kan haar dochter het verhaal vertellen van haar familie, haar jeugd en haar herinneringen. Ze kan het later aan haar dochter geven.

Een yogasessie

Ontspannen is een luxe die mama zich niet altijd kan veroorloven. Maar door dit zo nu en dan te doen, kan ze haar best doen als moeder. Een yogales zou een goed idee zijn. Het is een moment van absolute ontspanning dat haar zal helpen haar dagelijkse stress even van zich af te schudden. Een moment van rust, weg van het gedoe, zal haar wat kracht en moed geven om haar werk als moeder voort te zetten. Je kunt de moeder ook een baby yoga aanbieden. Zo kan de moeder haar sportactiviteit hervatten, zodat haar lichaam door de zwangerschap vermoeid is. De kers op de taart bij deze vorm van yoga is dat de baby het neemt. De moeder kan zo mooie momenten van medeplichtigheid met haar kind delen. Ze zal zich niet zo schuldig voelen omdat ze haar kind in de steek liet om voor zichzelf te zorgen.

Een gepersonaliseerde mok

Om een moeder een plezier te doen, is het ook mogelijk haar een mok aan te bieden. Een mok is altijd al een uniek geschenk geweest dat bij elke gelegenheid kan worden gegeven. Maar om speciaal te zijn, moet het persoonlijk zijn. Je kunt er elke tekst op schrijven die je maar wilt. Als u niet erg sentimenteel bent, kunt u ook kiezen voor een specifiek ontwerp. Je kunt een foto van de moeder en de baby plaatsen, een foto van het gezin. De voornamen opschrijven is ook een goede optie. Daarnaast kun je haar ook een “mama wolf” mok of een “mama kip” mok geven. Er zijn veel manieren om de mok te personaliseren. Het is aan u om een keuze te maken op basis van uw behoeften. Uiteindelijk zijn er veel cadeau-ideeën voor mama. Bovendien behoren de 5 die u zojuist hebt ontdekt tot de beste om een moeder een plezier te doen en haar glimlach terug te brengen.