5 originele kraamcadeaus om aan te bieden aan een moeder


5 originele kraamcadeaus om aan te bieden aan een moeder

Babykleertjes, parfums en zelfs sieraden zijn allemaal cadeautjes die mensen geven aan moeders die net zijn bevallen. Het is waar dat het de intentie is die telt, maar niets belet je om een moeder een origineel cadeau te geven ter gelegenheid van de geboorte van haar baby. Als het u aan inspiratie ontbreekt om te innoveren, zullen de vijf onderstaande ideeën u zeker helpen om u te onderscheiden van de menigte.

Een speciaal nieuw mamma-boek

Een nieuwe moeder zal zeker blij zijn om een gids te hebben die haar kan helpen om goed voor haar baby te zorgen. In dit soort boeken worden tips gegeven aan mama’s om hen te helpen voor hun kinderen te zorgen zonder al te veel complexen. Er zijn verschillende categorieën, dus u zult er twee of drie moeten kopen voor verschillende opties. Koop een boek dat de rol van de moeder bagatelliseert en de jonge moeder niet aanmoedigt om de perfecte moeder of de saaie supermoeder te worden. Zo kunt u bijvoorbeeld het boek “Le guide décapant des parents imparfaits” weggeven. Het behandelt het onderwerp opvoeding met humor en realisme. Dit boek is geschreven door Candice Kornberg en Camille Skrzynski. Het boek “Mama cool” van journaliste Marie-Julie Gagnon zal ook een moeder verleiden. Het is een boek waarin ze het avontuur van een jonge moeder kan lezen die weigert te passen in de vorm van de “maman parfaite”. In feite vertelt de journalist over de dagelijkse avonturen van een nieuwe moeder, avonturen die veel jonge moeders meemaken.

Een schoonheidssessie

Een moeder zijn is een fulltime baan. Het is een slopende baan die de jonge moeder weinig tijd laat om voor zichzelf te zorgen. Om haar een glimlach te geven en haar gezicht te herstellen, kunt u haar een schoonheidssessie aanbieden. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor haar om haar haar te laten doen. Voor mannen die hun vrouwen die net zijn bevallen een plezier willen doen, is dit een geweldig cadeau-idee. U kunt haar dit privilege regelmatig aanbieden zodat ze zich altijd mooi en verleidelijk kan voelen. Bovendien, als je haar nog gelukkiger en stralender wilt maken, kun je een huiskamerbijeenkomst regelen. Aangezien het voor haar moeilijk zal zijn om urenlang van huis weg te zijn, breng je de professionals naar haar toe. Zo kan ze zichzelf mooi maken zonder te hoeven reizen, wat vrouwen echt waarderen.

Een boek met herinneringen

De eerste momenten met de baby zijn hoogtepunten die moeders graag in hun geheugen bewaren. Om haar te helpen deze herinneringen intact te houden, kun je de jonge moeder een herinneringsboekje cadeau doen. Ze kan de herinneringen aan deze snel voorbijgaande momenten erin verwerken. U kunt hem bijvoorbeeld het boek “´Tout little you: the book of your enfance´ aanbieden. Dit boek is een zeer interessant dagboek. Het bevat veel illustraties van Geneviève Godbout. Het is een werk geschreven door Odile Archambault en Marianne Praine, de auteurs van “Maman a un plan”. Het cadeauboek “Maman remember: for my daughter with tendresse” van Helen Exley is ook een goed cadeau-idee voor mama. Het is meer voor moeders met een dochter. Ze zal zich daar kunnen inschrijven voor haar nakomelingen, haar hele verhaal. De moeder kan haar dochter het verhaal van haar familie, haar kindertijd en haar herinneringen vertellen. Ze kan het later aan haar dochter geven.

Een yogasessie

Ontspannen is een luxe die mama zich niet altijd kan veroorloven. Maar door dit van tijd tot tijd te doen, kan ze haar best doen als moeder. Een yogales zou een goed idee zijn. Het is een moment van absolute ontspanning dat haar zal helpen om een tijdje van haar dagelijkse stress af te komen. Een moment van rust, ver van het gedoe, zal haar weer wat kracht en moed geven om haar werk als moeder voort te zetten. Je hebt ook de mogelijkheid om de moeder een yogababy aan te bieden. Hierdoor kan mamma weer een sportactiviteit hervatten om haar lichaam vermoeid te laten werken door de zwangerschap. De kers op de taart met dit soort yoga is dat baby het neemt. Mama kan zo mooie momenten van medeplichtigheid met haar kind delen. Ze zal zich niet meer zo schuldig voelen dat ze haar kind in de steek heeft gelaten om voor zichzelf te zorgen.

Een gepersonaliseerde mok

Om een moeder te plezieren, is het ook mogelijk om haar een mok aan te bieden. De mok is altijd een uniek geschenk geweest dat voor elke gelegenheid kan worden gegeven. Om bijzonder te zijn, moet het echter wel gepersonaliseerd zijn. Je kunt er alle teksten op schrijven die je wilt. Als u niet erg sentimenteel bent, kunt u ook kiezen voor een specifiek ontwerp. Je kunt een foto van mama en baby zetten, een foto van de familie. Het inschrijven van voornamen is ook een goede optie. Daarnaast kunt u hem ook een mok “maman louve” of een mok “maman poule” geven. U heeft verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Het is aan u om uw keuze te maken volgens uw wensen. Uiteindelijk zijn er genoeg cadeau-ideeën voor mama. Bovendien behoren de 5 die je net ontdekt hebt tot de beste om een moeder te plezieren en haar weer te laten glimlachen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *