10 cadeau-ideeën voor een babyborrel


10 cadeau-ideeën voor een babyborrel

Sinds enkele jaren worden Baby-Showers in Frankrijk steeds vaker door ouders georganiseerd. Deze gebeurtenis wordt over het algemeen zowel voor als na de geboorte van baby’s gevierd. In feite nodigen ouders op de dag van de babyborrel hun goede vrienden uit die zeker cadeautjes zullen meebrengen. Wat zijn de 10 cadeau-ideeën voor een babyborrel? We zullen je meer vertellen.

Kleding

Kleding is de eerste essentiële accessoire voor baby’s. Dus het is een geweldig idee om ze weg te geven, zelfs als de ouders er al genoeg van kopen. Daarom is het raadzaam om te kiezen voor gepersonaliseerde kleding met één of twee liefdeszinnen voor de baby. Er zijn babykleding sites die dergelijke zinnen aanbieden. Wat de maat betreft, verdient het de voorkeur om kleding te kiezen die zes maanden oud is, zodat de baby ze lang kan gebruiken.

Een Zwadderende Slaapzak

Een opvangzak is een zeer nuttig accessoire voor baby’s, omdat het hen in staat stelt om veilig te slapen en het geven van borstvoeding vergemakkelijkt. Het maakt het ook makkelijker om baby’s te dragen en te vervoeren en kan zelfs worden gebruikt als een wakker matje. Het is verkrijgbaar in verschillende materialen, maar katoen is nog steeds het meest geschikt. De badstofhoezen zijn verkrijgbaar in bijna alle babyaccessoirewinkels en online. De prijzen variëren van 20 tot 70 euro.

Luiers

De luiers zijn vierkanten van multifunctionele stof. Ze maken perfecte geschenken voor babydouches. Luiers kunnen worden gebruikt als slabbetje, deken, schoudervulling, borstbeschermer en vooral als luier. Ze worden verkocht in babywinkels en online tegen zeer betaalbare prijzen. Het aanbieden van meerdere (minstens vijf) van hen, in verschillende maten en vooral in katoen, zal zeer gunstig zijn voor de ouders.

Een babytoiletbox

Een ander cadeau dat door de ouders zeer op prijs zou worden gesteld is de babytoilettenset. Het omvat alle producten die nodig zijn voor de verzorging van de baby (wasgels, reinigingswater, borstels, enz.) en kan overal mee naartoe worden genomen. Babytoiletsets zijn overal te koop en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en merken. Het is noodzakelijk om te informeren om de meest geschikte te kopen.

Babyflessen

Babyflessen zijn een van de populairste cadeaus op babydoucheparty’s. Dit komt door hun grote nut voor baby’s. Het is echter noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u modellen koopt die geschikt zijn voor de baby. Het materiaal (glas of kunststof), de capaciteit, de vorm, de aard van de straalpijp, enz. zijn allemaal criteria waarmee rekening moet worden gehouden. Er zijn vele merken. Sommige zijn meer gerenommeerd en hebben een andere prijsklasse, afhankelijk van het model.

Tepels en/of tepelklemmen

Nog steeds accessoires die geschikt zijn voor baby’s en waarvan het gebruik niet meer wordt gepresenteerd. Het komt er alleen op aan om betere modellen te kiezen om het welzijn van de baby te garanderen. Er zijn inderdaad verschillende soorten spenen, afhankelijk van hun vorm, hun materiaal en de leeftijd van de baby. Tepelclips zijn er ook in verschillende uitvoeringen, elk met voor- en nadelen. Het is daarom noodzakelijk om ze te leren kennen vooraleer een aankoop te doen.

Souvenirdozen of geboorteboeken

De souvenirdozen zijn bedoeld om de voorwerpen die tijdens de eerste jaren van het leven van een baby worden gebruikt, te bewaren en zijn een perfect geschenk om aan te bieden. Hoeden, laarzen, armbanden, enz. zijn allemaal voorwerpen die dankzij de dozen kunnen worden bewaard en die de ouders enkele jaren later met vreugde vervullen. De geboorteboeken worden gebruikt om de belangrijkste data van het leven van de baby’s te redden. Geboorteboeken en souvenirdozen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn goedkoop.

Een wakker makende mat

De matten worden gebruikt als een deken en helpen baby’s hun motorische vaardigheden en hun verschillende zintuigen zoals zicht en aanraking te ontwikkelen. Een aanbieding tijdens een babyborrel is een goed idee, zeker als er mooie patronen in zitten. Het is ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan bepaalde criteria zoals materiaal, grootte en dikte. De gemiddelde kosten van de matten liggen tussen de 30 en 150 euro.

Een knuffel

De meeste baby’s houden van knuffels en worden er onafscheidelijk van. Knuffels zijn ook een van de meest populaire cadeaus voor baby’s buiten de kleding. Het is echter noodzakelijk om rekening te houden met bepaalde criteria, zodat het gunstig is voor de ouders. Kies hiervoor voor katoenen knuffels, van middelgroot formaat, zonder batterijen en die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Een verzorgingsarmband

Omdat een babydouche niet alleen voor baby’s is, is het ook mogelijk om cadeaus te geven aan de aanstaande moeder. Borstvoedingsarmbanden zijn hiervoor het perfecte geschenk. Ze laten de moeders weten wanneer en waar ze hun baby borstvoeding moeten geven. Borstvoedingsarmbanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Deze armbanden kosten tussen de 10 en 50 euro. Samenvattend moet worden gezegd dat de in de Verenigde Staten geboren babydouches zich uiteindelijk ook naar Frankrijk hebben verspreid. Er kunnen verschillende soorten geschenken voor zowel baby’s als moeders worden aangeboden. De enige voorzorgsmaatregel is ervoor te zorgen dat ze van kwaliteit zijn en indien mogelijk biologisch.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *