Cadeautips voor moeder en baby? We hebben enkele essentiële geschenken voor je.

10 cadeau-ideeën voor een babyborrel

Sinds enkele jaren worden in Frankrijk steeds meer Baby-Showers georganiseerd door ouders. Deze gebeurtenis wordt gewoonlijk gevierd voor en na de geboorte van de baby’s. Inderdaad, op de dag van de babyborrel nodigen de ouders hun goede vrienden uit die zeker geschenken zullen meebrengen. Wat zijn de 10 cadeau-ideeën voor een babyborrel? We zullen je meer vertellen

Kleding

Kleren zijn het eerste essentiële accessoire voor baby’s , ik nodig u uit om te kijken naar 5 essentiële accessoires voor de komst van de baby. Het is daarom een goed idee om ze aan te bieden, zelfs als de ouders al genoeg kopen. Het is daarom raadzaam te kiezen voor gepersonaliseerde kleding met één of twee zinnen van liefde voor de baby. Er zijn babykledingwebsites die dergelijke zinnen aanbieden. Wat de maat betreft, kunt u het beste kleding kiezen die zes maanden oud is, zodat de baby ze lang kan gebruiken.

Een slaapzak

Een wikkelslaapzak is een zeer nuttig accessoire voor baby’s, omdat het hen in staat stelt veilig te slapen en het geven van borstvoeding vergemakkelijkt. Het maakt het ook gemakkelijker om baby’s te dragen en te vervoeren en kan zelfs als speelkleed worden gebruikt. Het is verkrijgbaar in verschillende materialen, maar katoen is het meest geschikt. Badstofhoezen zijn verkrijgbaar bij bijna alle babyspeciaalzaken en online. Prijzen variëren van $20 tot $70.

Luiers

Luiers zijn veelzijdige lapjes stof. Het zijn perfecte kraamcadeautjes. Luiers kunnen worden gebruikt als slabbetjes, dekentjes, schoudervullingen, zoogkompressen, en het belangrijkste, luiers. Ze worden verkocht in babywinkels en online tegen zeer betaalbare prijzen. Het aanbieden van meerdere (minstens vijf), in verschillende maten en vooral van katoen, zal de ouders zeer ten goede komen.

Een medicijndoos voor baby’s

Een ander geschenk dat door de ouders zeer op prijs zal worden gesteld, is de toilettas voor baby‘s. Het bevat alle nodige producten voor babyverzorging (wasgels, toiletwater, borstels, enz.) en kan overal mee naar toe worden genomen. Toiletsetsets voor baby’s zijn overal te koop en bestaan in verschillende modellen en merken. Het is noodzakelijk informatie in te winnen om de meest geschikte te kopen.

Babyflessen

Babyflessen zijn een van de populairste kraamcadeaus. Dit is te danken aan hun grote nut voor baby’s. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat u babyvriendelijke modellen koopt. Het materiaal (glas of kunststof), de capaciteit, de vorm, de aard van het mondstuk, enz. zijn allemaal criteria waarmee rekening moet worden gehouden. Er zijn veel merken. Sommige zijn gerenommeerder en hebben een andere prijsklasse, afhankelijk van het model.

Tepels en/of tepelklemmen

Nog een accessoire dat geschikt is voor baby’s en waarvan het gebruik niet meer wordt voorgesteld. Het is alleen een kwestie van betere modellen kiezen om het welzijn van de baby te garanderen. Er zijn verschillende soorten spenen, afhankelijk van de vorm, het materiaal en de leeftijd van de baby. Tepelklemmen zijn er ook in verschillende modellen, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom noodzakelijk ze te leren kennen alvorens tot aankoop over te gaan.

Herinneringsdozen of geboorteboeken

Keepsake dozen zijn ontworpen om spullen in te bewaren die gebruikt worden tijdens de eerste jaren van een baby en zijn een ideaal geschenk om te geven. Hoeden, laarzen, armbanden, enz. zijn allemaal voorwerpen die in de dozen kunnen worden bewaard en die de ouders een paar jaar later met vreugde zullen vervullen. Geboorteboeken zijn een geweldige manier om de belangrijkste data in het leven van een baby bij te houden. Geboorteboeken en herinneringsdozen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn niet duur.

Een speelmat

Gebruikt als een deken, helpen matten baby’s bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en zintuigen zoals zicht en tastzin. Een aanbieding op een babyborrel is een goed idee, vooral als er mooie patronen in zitten. Ook moet aandacht worden besteed aan bepaalde criteria zoals materiaal, grootte en dikte. De gemiddelde kostprijs van een tapijt ligt tussen 30 en 150 euro.

Een knuffel

De meeste baby’s zijn dol op knuffels en worden er onafscheidelijk van. Knuffels zijn ook een van de populairste geschenken voor baby’s, afgezien van kleding. Er zijn echter bepaalde criteria die in aanmerking moeten worden genomen, wil het voor de ouders voordelig zijn. Kies daarvoor knuffels die gemaakt zijn van katoen, middelgroot zijn, geen batterijen nodig hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Een borstvoedingsarmband

Aangezien een babyborrel niet alleen voor baby’s is, is het ook mogelijk om cadeaus te geven aan de aanstaande moeder, als je nog niet zeker weet welk cadeau te geven aan de moeder kun je kijken naar 5 originele moederschapscadeaus voor een moeder. Borstvoedingsarmbandjes zijn hiervoor het perfecte cadeau. Ze laten moeders weten waar en wanneer ze hun baby borstvoeding kunnen geven. Borstvoedingsarmbandjes zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen en kleuren. Deze armbanden kosten tussen de 10 en 50 euro. Kortom, de baby showers die in de Verenigde Staten zijn ontstaan, hebben zich eindelijk ook naar Frankrijk verspreid. Er kunnen verschillende soorten geschenken worden aangeboden voor zowel baby’s als moeders. De enige voorzorgsmaatregel is ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn en indien mogelijk biologisch.